Banner2018

Ullmax

MTB Täby är sedan flera år tillbaka återförsäljare för Ullmax funktionskläder. Ullmax tillverkar högkvalitativa plagg i både merinoull och syntetmaterial och plaggen har fått bäst i test flera gånger.

Tidigare fanns Ullmax produkter i vår klubbshop, men då man justerar sitt sortiment flera gånger per år, beroende på säsong, samt har olika erbjudanden såsom "Månadens vara" har det blivit ohållbart att hålla klubbshoppen uppdaterad. Dessutom såg man inte i vår klubbshop vilka plagg som verkligen fanns i lager hos Ullmax.

Beställningsförfarnandet har därför ändrats så att man istället skapar sig ett "säljarkonto" hos Ullmax med MTB Täby som förening. Genom att logga in på ullmax.se så kan där lägga ordrar både till sig själv och om man säljer till någon vän, släkting eller kollega. Klubben får ca 30% av försäljningspriset i provision så det är en mycket bra inkomstkälla för oss.

Efter att man skapat en order skickar man den i Ullmax system till klubbansvarige som sedan skickar den vidare tillsammans med övriga ordrar till Ullmax. Leveransen sker normalt till klubbansvarige där ordern hämtas och faktura på beloppet skickas från klubben. Normalt sett skickas ordrar från klubbansvarige ungefär varannan vecka.

Länk för att skapa säljarkonto:

https://www.ullmax.com/se/seller.asp?edit=1&sellerID=0

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub