Banner2018

Info cykelkläder Bioracer

MYBIORACER:

I stort sett alla klubbens produkter från Bioracer köps via vår klubbanpassade webbshop hos Bioracer, kallad "MyBioracer". För att logga in och skapa ett eget konto klicka här. Ett fåtal produkter där det finns en miniminivå på antal vid varje beställning (t ex lösa ärmar) säljs dock i vår egen klubbshop (shop.mtbtaby.se).

Läs den här PDF-filen (MyBioracer inloggning), där finner du mer detaljerad info hur du registrerar ett konto. Har du tidigare ett konto så kan du använda dina registrerade uppgifter.

BESTÄLLNINGS- OCH LEVERANSINFORMATION

Bioracers klubbshop håller öppet året runt och beställningar kan göras löpande. Men det är endast vid nedanstående datum som beställningarna samlas ihop och skickas till fabriken. Din beställning måste vara gjord i MyBioracer senast den dagen.

Kläderna levereras sedan centralt till klubben i individuellt förpackade i påsar märkta med beställarens namn cirka 6-7 veckor senare. Du får information från klubben via e-post till den adress som du har registrerad i medlemsregistret om var och när du kan hämta dina kläder. Du administrerar dina uppgifter själv via "Mina sidor" i MyClub. Du kan också beställa leverans till ditt postombud här. För detta tar klubben en enhetsavgift. Om du saknar information om din leverans, kontakta då klubben. Har du valt faktura via Klarna och fått fakturan så är det en indikation på att kläderna har levererats.

Planerade brytdatum för beställning till fabriken:

* 14 september 2021, preliminär leverans vecka 44-45

* 15 februari 2022, preliminär leverans vecka 14-15

* 29 mars 2022, preliminär leverans vecka 20-21

* 7 juni 2022, preliminär leverans vecka 32-33

* 6 september 2022, preliminär leverans vecka 43-44

OBS! Alla kläder som beställs via Bioracers webbshop tillverkas på beställning och det finns inget lager av kläder, varken hos Bioracer eller hos klubben. Det innebär att när sista beställningsdatum har passerat skickas våra beställningar till fabriken och då går det inte längre att göra justeringar i sin order (se information nedan). Beställer man fel storlek finns ingen möjlighet att byta storlek via Bioracer utan det bästa sättet är då att annonsera ut plagget på klubbens köp- & säljsida på Facebook och genom den antingen sälja plagget till någon annan eller om man kan hitta någon som vill byta storlek.


ÄNDRING AV BESTÄLLNING

OBS! Alla ändringar måste ske via e-post till: info@bioracer.se oavsett om du vill ändra storlek eller byta produkt.

Önskar du ändra storlek på en beställd produkt så kan befintlig order ändras, förutsatt att beställningen ännu inte skickats till fabriken. Skicka då ett mejl till info@bioracer.se Om du vill ta bort en produkt i en lagd beställning måste befintlig order raderas och du får lägga en ny. Även här måste du mejla info@bioracer.se. Vill du beställa fler produkter kan du skapa flera ordrar.

BEKRÄFTELSE

En bekräftelse på din beställning skickas från Bioracer till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta Bioracer: info@bioracer.se

DESIGN

På vissa plagg kan bilderna i shoppen vara generella och visar då inte klubbens design. Det som levereras är dock i klubbens design.

BIORACERS KOLLEKTIONER

Professional – Fokus på träning och tävling:

Kollektionen som passar alla cyklister, såväl motionär som elit. God komfort och skön passform utan att tumma på viktiga egenskaper som ventilation, muskelsupport och aerodynamik. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln

Race Proven – Fokus på tävling:

Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.

Enduro:

Vår endurokollektion har en speciell design som skiljer sig från övriga kläder. Den har också en lösare passform där det även är tänkt att man skall/kan ha skydd under överdelarna (gäller tröjorna). Kör man utan skydd behöver man således gå ner i storlek. Observera dock att endurojackorna är samma jackor som för den vanliga Professional-serien. Det är bara designen som skiljer dem åt och dessa följer normala storlekar.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID VAL PRODUKTER UR DE OLIKA KOLLEKTIONERNA

Race Proven har en mycket tightare passform än Professional vilket gör att man inte kan direkt översätta storlekarna mellan dessa serier. Passformen på Race Proven är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition. Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram. Byxornas snitt är "snällare" de passar prefekt ihop med både Professional och Race Proven överdelar.

STORLEKAR

Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide som vägvisning. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.

Överdelarna för barn har varit små i storlekarna men har nu justerats för säsongen 2021. Kläderna har dessutom fått en ny storlekstabell. Uppdaterad måttabell finns i Bioracershoppen på respektive plagg. Saknas provtillfälle arrangerat av klubben, hör efter på t ex en träning eller i klubbens FB-grupper om det finns någon som har motsvarande storlek att prova innan du beställer.

Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS, XS, S, M, L, XL, XXL osv. och 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:

Storlekar vuxna: 0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Storlekar barn: K1 / K2 / K3 / K4 / K5 / K6.

INFO / REKLAMATIONER / LEVERANSFEL

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta Bioracer på tel. 0223-23230 eller via e-post till: info@bioracer.se

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub