Banner2018

Info cykelkläder Bioracer

MYBIORACER:

Alla produkter från Bioracer köps via vår klubbanpassade webbshop hos Bioracer. För att logga in och skapa ett eget konto på MyBioracer, klicka här. Ett fåtal produkter där det finns en miniminivå på antal vid varje beställning (t ex lösa ärmar) säljs dock i vår egen klubbshop (shop.mtbtaby.se).

Läs den här PDF-filen (MyBioracer inloggning), där finner du mer detaljerad info hur du registrerar ett konto. Har du tidigare ett konto så kan du använda dina registrerade uppgifter.

BESTÄLLNINGS- OCH LEVERANSINFORMATION

Bioracers klubbshop håller öppet vid flera tillfällen tillfällen per år, ett par veckor åt gången. Beställningar kan endast göras under tiden shoppen är öppen. Övrig tid under året är shoppen stängd och inga beställningar kan göras. Levereras sker centralt till klubben i individuellt förpackade i påsar märkta med beställarens namn cirka 6-7 veckor efter att shoppen har stängt. Klubben kommer att informera dig om var och när du kan hämta dina kläder.

Planerade öppettider under 2019-2020:

* 27 maj - 10 juni 2019, preliminär leverans vecka 32-33 (Levererad)

* 19 augusti - 2 september 2019, preliminär leverans vecka 42-43

* 10 - 24 februari 2020, preliminär leverans vecka 15-16

* 30 mars - 13 april 2020, preliminär leverans vecka 21-22

* 25 maj - 8 juni 2020, preliminär leverans vecka 32-33

OBS! Alla kläder som beställs via Bioracers webbshop tillverkas på beställning och det finns inget lager av kläder, varken hos Bioracer eller hos klubben. Det innebär att när sista beställningsdatum har passerat skickas våra beställningar till fabriken och då går det inte längre att göra justeringar i sin order (se information nedan). Beställer man fel storlek finns ingen möjlighet att byta storlek via Bioracer utan det bästa sättet är då att annonsera ut plagget på klubbens köp- & säljsida på Facebook och genom den antingen sälja plagget till någon annan eller om man kan hitta någon som vill byta storlek.


ÄNDRING AV BESTÄLLNING MEDAN SHOPPEN ÄR ÖPPEN

OBS! Alla ändringar måste ske via e-post till: info@bioracer.se oavsett om du vill ändra storlek eller byta produkt.

Önskar du ändra storlek på en beställd produkt så kan befintlig order ändras, förutsatt att shoppen fortfarande är öppen. Skicka då ett mejl till info@bioracer.se Om du vill ta bort en produkt i en lagd beställning måste befintlig order raderas och du får lägga en ny. Även här måste du mejla info@bioracer.se. Vill du beställa fler produkter kan du skapa flera ordrar.

BEKRÄFTELSE

En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta Bioracer: info@bioracer.se

DESIGN

Bilderna i shoppen är generella och visar inte klubbens design. Under menyn "DESIGNS" finns information som visar hur plaggen ser ut.

BIORACERS KOLLEKTIONER

Professional – Fokus på träning och tävling:

Kollektionen som passar alla cyklister, såväl motionär som elit. God komfort och skön passform utan att tumma på viktiga egenskaper som ventilation, muskelsupport och aerodynamik. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln

Race Proven – Fokus på tävling:

Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.

Enduro:

Vår endurokollektion har en speciell design som skiljer sig från övriga kläder. Den har också en lösare passform där det även är tänkt att man skall/kan ha skydd under överdelarna (gäller tröjorna). Kör man utan skydd behöver man således gå ner i storlek. Observera dock att endurojackorna är samma jackor som för den vanliga Professional-serien. Det är bara designen som skiljer dem åt och dessa följer normala storlekar.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID VAL PRODUKTER UR DE OLIKA KOLLEKTIONERNA

Race Proven har en mycket tightare passform än Professional vilket gör att man inte kan direkt översätta storlekarna mellan dessa serier. Passformen på Race Proven är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition. Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram. Byxornas snitt är "snällare" de passar prefekt ihop med både Professional och Race Proven överdelar.

STORLEKAR

Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide som vägvisning. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.

Överdelarna för barn är små i storlekarna och har en tight passform och man kan behöva gå upp ett par storlekar jämfört med vanliga kläder. Efter 164 cl får man gå på vuxenstorlek. Detta gäller endast överdelarna. Underdelarna för barn är normala i storlek. Saknas provtillfälle arrangerat av klubben, hör efter på t ex en träning eller i klubbens FB-grupper om det finns någon som har motsvarande storlek att prova innan du beställer.

Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS, XS, S, M, L, XL, XXL osv. och 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:

Storlekar vuxna: 0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Storlekar barn: 128 cl, 140 cl, 152 cl och 164 cl.

INFO / REKLAMATIONER / LEVERANSFEL

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta Bioracer på tel. 0223-23230 eller via e-post till: info@bioracer.se

Md mips logo white  r
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub