Banner2018

Info cykelkläder Bioracer

OBS!

På grund av omvärldsläget samt problem med leveranser av material mm ser tyvärr Bioracer att leveranstiderna under högsäsong (jan-jun) har ökat och man får därför tyvärr räkna med leveransförseningar jämfört med de preliminära leveransveckorna nedan.

* Beställningar gjorda före 5 april beräknas att levereras v23-24.

Bioracer beklagar leveransförseningarna.

MYBIORACER:

I stort sett alla klubbens produkter från Bioracer köps via vår klubbanpassade webbshop hos Bioracer, kallad "MyBioracer". För att logga in och skapa ett eget konto, använd länken som finns i menyn "Shop". Har du tidigare ett konto i Mybioracer kan du använda dina registrerade uppgifter.

Ett fåtal produkter där det finns en miniminivå på antal vid varje beställning (t ex lösa ärmar) säljs dock i vår egen klubbshop (shop.mtbtaby.se).

BESTÄLLNINGS- OCH LEVERANSINFORMATION

Bioracers klubbshop håller öppet året runt och beställningar kan göras löpande. Men det är endast vid nedanstående datum som beställningarna samlas ihop och skickas till fabriken. Din beställning måste vara gjord i MyBioracer senast den dagen.

Nyhet!

Kläderna kommer att levereras till BikeRoom på Kemistvägen 10 i Täby cirka 8 veckor efter att shopen har stängt (kan var kortare eller längre leveranstider beroende på låg/hög säsong). Information anslås på hemsidan när leveransen har ankommit och går att hämta ut. Medtag legitimation vid uthämtning av din beställning.

Planerade brytdatum för beställning till fabriken:

* 5 april 2022, preliminär leverans vecka 21-22

* 7 juni 2022, preliminär leverans vecka 32-33

* 6 september 2022, preliminär leverans vecka 43-44

* 31 januari 2023, preliminär leverans vecka 12-13

OBS! Alla kläder som beställs via Bioracers webbshop tillverkas på beställning och det finns inget lager av kläder, varken hos Bioracer eller hos klubben. Det innebär att när sista beställningsdatum har passerat skickas våra beställningar till fabriken och då går det inte längre att göra justeringar i sin order (se information nedan). Beställer man fel storlek finns ingen möjlighet att byta storlek via Bioracer utan det bästa sättet är då att annonsera ut plagget på klubbens köp- & säljsida på Facebook och genom den antingen sälja plagget till någon annan eller om man kan hitta någon som vill byta storlek.


ÄNDRING AV BESTÄLLNING

Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shopen är öppen.

Efter att shopen stängt kan du inte ändra en beställning.

OBS! Alla ändringar måste ske via e-post till: info@bioracer.se.


BEKRÄFTELSE

En bekräftelse på din beställning skickas från Bioracer till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta Bioracer: info@bioracer.se

INFORMATION OM NYA KOLLEKTIONEN "ICON"

Icon är vår nya kollektion som är en hopslagning av gamla Prof och Race Proven kollektionerna. En blandning det bästa från bägge dessa två kollektioner och en hel del uppdateringar.

Storleksmässigt är överdelarna på Icon likvärdiga med överdelarna på Prof och underdelarna Icon likvärdiga med Race Proven underdelarna. På varje produkt i shopen finns en storleksguide kopplad för att enkelt få en överblick över storlekarna.

Enduro:

Vår endurokollektion har en speciell design som skiljer sig från övriga kläder. De kläder som heter "Enduro" eller "Downhill" har en lösare passform där det även är tänkt att man skall/kan ha skydd under överdelarna. Kör man utan skydd behöver man således gå ner i storlek. På övriga kläder är det bara designen som skiljer.

STORLEKAR

Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide som vägvisning. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

Klubben arrangerar då och då möjlighet till provning. Ett annat sätt är att höra efter om någon annan medlem har den storlek du är intresserad av.

OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte säkert kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.

Överdelarna för barn har varit små i storlekarna men har nu justerats för säsongen 2021. Kläderna har dessutom fått en ny storlekstabell. Uppdaterad måttabell finns i Bioracershoppen på respektive plagg. Saknas provtillfälle arrangerat av klubben, hör efter på t ex en träning eller i klubbens FB-grupper om det finns någon som har motsvarande storlek att prova innan du beställer.

Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS, XS, S, M, L, XL, XXL osv. och 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:

Storlekar vuxna: 0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Storlekar barn: K1 / K2 / K3 / K4 / K5 / K6.

INFO / REKLAMATIONER / LEVERANSFEL

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta Bioracer på tel. 0223-23230 eller via e-post till: info@bioracer.se

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub