Banner2018

Landsvägsträning

MTB Täby är en renodlad mountainbikeklubb och Vallentuna CK är inriktade på landsväg och triathlon. Då många medlemmar i de båda klubbarna cyklar både mountainbike och landsväg har MTB Täby och Vallentuna CK ett samarbete kring träning i de olika disciplinerna.

Samarbetet innebär att MTB Täbys medlemmar över 17 år fritt kan träna landsväg tillsammans med Vallentuna CK och Vallentuna CKs medlemmar kan träna med MTB Täby.

MTB Täby har en fungerande ungdomsträning för barn och ungdomar mellan 8-16 år, vilket innebär att vi kan ta hand om ungdomar som vill börja träna cykel. Detta utan att behöva vistas i trafikintensiva miljöer. Vallentuna CK har idag ingen egen ungdomsträning, men kan genom samarbetet erbjuda intresserade ungdomar att börja träna cykel i MTB Täby. Genom samarbetet kan man lättare prova på flera discipliner när man sedan når junioråldern.

För att träna med respektive klubb krävs således inte dubbla medlemskap, men man bör bära sin egna klubbs dräkt vid träning med den klubb man inte är medlem i. Dels för att det är snyggt! Men också för att ingen tveksamhet kring medlemskap skall uppstå.

Gå till Vallentuna CK:s hemsida

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub