Banner2018

Träningsgrupper - Täby

Istället för att ha åldersindelade grupper har vi valt att erbjuda tre olika grupper där deltagarna kan välja den grupp, utifrån tempo och svårighetsgrad, som passar var och en bäst. Indelningen är inte fast utan det går att byta mellan grupperna under säsongen. Vanligtvis delar vi upp varje grupp i mindre delgrupper med ungefär 8-10 deltagare per grupp. Cyklande föräldrar får gärna följa med på träningarna.

Vit grupp

Den vita gruppen är till för dig som tycker om att cykla mountainbike i ett lite lugnare tempo där det finns tid att stanna och återhämta sig då och då. Gruppen lämpar sig också bra för dig som just har börjat cykla i skogen eller vill prova på att köra mountainbike i grupp.

Vit/Blå grupp

Vit/Blå grupp är en del av den vita gruppen. Du har kanske kört en säsong och börjar få till tekniken och tempot i skogen och vill få lite mer utmaning, men du kanske inte riktigt är framme i blå grupp. Då passar den Vit/Blå gruppen dig.

Blå grupp

Den blå gruppen riktar sig till dig som har cyklat mountainbike ett tag och vill cykla i ett lite högre tempo, där det är färre stopp och lite mer utmanande stigar.

Mörkblå grupp

Den Mörkblå gruppen är en del av den blå gruppen och riktar sig till dig som ofta ligger i täten i blå grupp och vill börja få lite större utmaningar. Du har kanske också börjat att köra någon tävling då och då och är på väg mot Svarta gruppen.

Svart grupp

Den svarta gruppen riktar sig till dig som har cyklat ett par säsonger och vill ha en ännu större utmaning och önskar ett hårdare tempo. Du har säkert börjat tävla en del också.

Lila grupp

För den som vill har vi även en ren tjejgrupp som täcker samma nivå som vit och blå grupp. Men det går så klart lika bra som tjej att köra med de andra grupperna också.

Träningstider

Ungdomsgruppen tränar i Täby på tisdagar under normalsäsong, april - september med uppehåll i juli. Samlingsplatsen är den röda kiosken vid Rösjöbadet på Skarpängssidan.

Mer information om träningspassen samt exakta tider och platser anslås i kalendern på hemsidan.

Kontakt

Ledarstaben får du kontakt med via e-post ungdom (at) mtbtaby.se.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub