Banner2018

Träningsgrupper - Åkersberga

Istället för att ha åldersindelade grupper har vi valt att erbjuda tre olika grupper där deltagarna kan välja den grupp, utifrån tempo och svårighetsgrad, som passar var och en bäst. Indelningen är inte fast utan det går att byta mellan grupperna under säsongen. Cyklande föräldrar får gärna följa med på träningarna.

Vit grupp

Den vita gruppen är till för dig som tycker om att cykla mountainbike i ett lite lugnare tempo där det finns tid att stanna och återhämta sig då och då. Gruppen lämpar sig också bra för dig som just har börjat cykla i skogen eller vill prova på att köra mountainbike i grupp.

Vit/Blå grupp

Vit/Blå grupp är en del av den vita gruppen. Du har kanske kört en säsong och börjar få till tekniken och tempot i skogen och vill få lite mer utmaning, men du kanske inte riktigt är framme i blå grupp. Då passar den Vit/Blå gruppen dig.

Blå grupp

Den blå gruppen riktar sig till dig som har cyklat mountainbike ett tag och vill cykla i ett lite högre tempo, där det är färre
stopp och lite mer utmanande stigar.

Svart grupp

Den svarta gruppen riktar sig till dig som har cyklat ett par säsonger och vill ha en ännu större utmaning och önskar ett hårdare tempo. Man kanske också har börjat intressera sig för att tävla.

Träningstider

Ungdomsgruppen tränar i Åkersberga på onsdagar under normalsäsong, april - september med uppehåll i juli. Samlingsplatsen är skateboardparken vid Sportcentrum.

Mer information om träningspassen samt exakta tider och platser anslås i kalendern på hemsidan.

Kontakt

Ledarstaben får du kontakt med via e-post ungdom (at) mtbtaby.se.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub