Banner2018

XC Prova Mountainbike

Mountainbike är en utmärkt träningsform för både ungdomar och vuxna. Det är en sport man kan fortsätta med hela livet. MTB Täby erbjuder ett flertal olika träningar på olika nivå. Det kostar ingenting att prova och vi erbjuder två provträningar innan man blir medlem.

"Prova på" riktar sig framför allt till dig som vill prova mountainbike i grupp och som tidigare inte har cyklat så mycket i terrängen. Är man redan etablerad mountainbikecyklist rekommenderar vi istället att man blir medlem i klubben. Årsavgiften är låg.


Ungdomsträning

Vår ungdomsträning riktar sig till barn och ungdomar i åldern 8-18 år och syftar till att ge deltagarna en rolig träningsform i grupp samtidigt som man själv kan välja vilken nivå man vill träna på. Träningen passar både tjejer och killar. Föräldrar är varmt välkomna att följa med på träningarna.

Vi håller stor vikt vid att barnen ska ha det säkert och roligt på våra träningar och vi försöker sätta ihop grupperna på ett sätt så alla matchas i nivå och färdigheter. Vi har därför en undre åldersgräns från det år man fyller 8 år för att kunna vara med på våra träningar.

Vi vet att barnen ofta har olika mognadsfaser vid den åldern, men har sett att de flesta 8-åringar klarar av att hänga med gruppen. Det är också viktigt med storleken på cykel. Vi tycker det är bäst att man har kommit upp till en cykel med 24-tumshjul innan man börjar cykla med oss. Det blir mycket säkrare och roligare i skogen och barnen hänger med på ett helt annat sätt.

Läs mer om ungdomsträning


Hur anmäler jag mig till att Prova på för ungdomar?

Fyll i det här formuläret så kommer en ledare att kontakta dig.


Vuxenträning

Vår vuxenträning riktar sig till dig som är 19 år eller äldre. Vi har olika träningsgrupper så att det skall passa alla, såväl nybörjare som erfarna.

Läs mer om vuxenträning


Hur anmäler jag mig till att Prova på för vuxna?

Fyll i det här formuläret så kommer en ledare att kontakta dig.


Hur blir jag medlem och vad kostar det?

Efter att du deltagit vid två provtillfällen vill vi att du skickar in din medlemsansökan via det här formuläret.

Aktuella medlemsavgifter

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub