Banner2018

Stipendium till MTB Täby!

Publicerad 2019-03-26 07:46
MTB Täby har beviljats ett stipendium på 25 000 kr av Skandia Idéer för Livet för ett projekt att få fler barn och unga att prova på att cykla . Projektet genomförs i samarbete med Täby Park AB, Mips AB och Svenska Cykelförbundet. Stipendieutdelningen sker på Täby Parkdagen Lördagen den 6/4 kl 12.00 och banan öppen för provcykling under hela Täby Parkdagen och det finns 16 cyklar för utlåning!

MTB Täby har beviljats ett stipendium på 25 000 kr av Skandia Idéer för Livet för ett projekt att få fler barn och unga att prova på att cykla!

Vi vill att fler barn ska upptäcka hur kul det är att cykla och vilket fantastiskt transportmedel cykeln är. I samarbete med Svenska Cykelförbundet, Täby Park AB och Mips AB har vi nu möjlighet att bjuda in skolklasser i Norrort och utveckla barns cykelfärdigheter på olika underlag samt informera barnen om hur man cyklar säkert på olika underlag.

Vår målsättning är att detta projekt ska bidra till att fler barn väljer att använda cykeln som transportmedel och inspirerar till ett liv i rörelse och långsiktigt bidra till en bättre hälsa.

Skandias stiftelse Idéer för Livet arbetar för att bidra till ett samhälle med bättre hälsa och ökad trygghet för barn och unga genom att bland annat stötta lokala projekt som har samma inriktning.

Ni är hjärtligt välkomna att delta på stipendieutdelningen som kommer att ske under Täby Parkdagen den 6:e April kl. 12:00.

Mer information om hur man bokar in sin skola på Täby Park och prova cykla kommer inom kort.

Självklart är banan öppen för provcykling den 6/4 under Täby Parkdagen kl.11.00-14.00. Vi har laddat upp med 16 st cyklar och hjälmar som finns för utlåning.

Prisutdelningen sker i samband med Täby Parkdagen:

Datum: Lördagen 6/4-2019

Tid: Klockan 12:00

Plats: Täby Park (Galoppvägen 1-3, TÄBY)Stort tack till:

Stiftelsen Skandia Idéer för livet www.ideerforlivet.se

Täby Park AB https://taby-park.se/

Mips AB http://www.mipscorp.com/
Md skandia ideerforlivet logo 100pt rgb greenbrown
Md tabypark
Md mips logo white r 300x269
Md scf
Md mips logo white  r
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub