Banner2018

MTB Täby inbjuder till grundläggande mek-kurs!

Publicerad 2020-03-08 07:28
De 23 april kör vi en grundläggande mekanikerkurs tillsammans med Cykloteket i Täby.

Kursens innehåll:
Kursen kommer att ta upp justering av skivbroms, byte av bromsbelägg på skivbroms, justering av fram- och bakväxel samt byte däck och slang. Under kursen kommer vi att försöka att byta vajer och hölje på någon del, broms eller växel, dock kommer vi inte av tidsskäl att hinna alla fyra, men momenten är i grunden lika.

Under kursen ges tillfälle att meka med sin egen cykel. I mån av tid så kan vi diskutera underhåll av andra cykeldelar, t.ex drivlina, lager, dämpare, etc om intresse finns. Här kan du ställa frågor om saker som du är osäker på.
Under kvällen kommer vi att bjuda på fika. Det kommer även att finnas möjlighet att köpa verktyg och slitagedelar ur butikens ordinarie sortiment med 20% rabatt.

Deltagare:
Kursen vänder sig medlemmar som vill lära sig att börja meka med sin cykel, dvs det är en nybörjarkurs. Varje deltagare kan ta med sig en medhjälpare, t ex en förälder. Det finns plats för totalt 10 deltagare med var sin cykel.

Först till kvarn...

Anmälan:
Sker i "Mina sidor" i MyClub under "Anmälningar".

Har du ännu inte skapat något MyClub-konto kan du göra det här https://accounts.myclub.se.
Observera att du måste använda den e-postadress du har registrerad i medlemsregistret för att kontot skall kunna kopplas till dig som medlem.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub