Banner2018

KM XCO totalställning och uppdatering kommande KM

Publicerad 2024-07-15 10:06
Nedan finns länkar till resultat KM 1,2, 3 i XCO och info om KM #4 som kommer hållas i samband med tävlingen Järfälla XCO.

Vi har genomfört 3 av 5 KM deltävlingar och vi har 2 deltävlingar kvar. Vi har en uppdatering kring dom två sista deltävlingarna:

  • KM #4 kommer hållas i samband med Järfälla XCO lördag 17. augusti. Det blir altså inte en helt egen KM tävling, utan man anmäler sig till Järfälla XCO och vi tar inbördes resultat från den tävlingen och räknar in det i totalställningen. Detta underlättar en del för oss som arrangerar och ger alla möjlighet att testa en "riktig" tävling. Banan i Bruket är öppen för träning året om så det går bra att dra dit och träna. Det finns A och B spår så är det någor teknisk hinder som känns svårt så kan man köra en enklare "B linje". Det är samma klassindelning som vi använder i KM. Anmälan på sportstiming: https://www.sportstiming.se/event/13387
  • KM #5 Kommer hållas som planerat söndag 1. september på Täby Park. Det blir som förra året ochs KM i höjdhopp och bakhjulsåkning.

Resultat och total

Ha en fortsatt bra sommar!

mvh
Anders Andersen | Tävlingsansvarig

Anders Andersen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub