Banner2018

Kläder på ingång samt dags för nästa beställning

Publicerad 2021-06-01 16:05
Kläderna som beställdes i slutet av mars är nu på ingång och 8 juni stänger vi nästa beställning.

För er som beställde kläder vid förra tillfället (före 30 mars) är det glada besked. De kommer att levereras till klubben inom kort och ni kommer att få information per e-post hur ni kan få era kläder levererade.

Samtidigt påminner vi om att brytdatum för nästa beställning är 8 juni.

Viktig information om klädserierna, storlekar, leveranstider finns på vår hemsida under menyn "Shop" och sedan "Info cykelkläder Bioracer". LÄS IGENOM DETTA NOGA.

Länk till Bioracershoppen finns här (samt på hemsidan under "Shop").

https://www.bioracer.se/se/mybioracer/?r=BfwHTsJs7T

Leveransen av kläderna sker gemensamt till klubben och man kan sedan antingen välja att hämta sin beställning själv på angiven adress eller att få dem hemskickade mot en avgift. Frakt köps i vår egen klubbshop på länken nedan och kostar ett enhetspris på 95 kr.

http://shop.mtbtaby.se/index.php/categories/other/leverans-bioracer-detail

När kläderna har levererats till klubben kommer ett meddelande skickas ut per e-post till dem som har beställt. Meddelandet skickas via MyClub vilket gör att det skickas till den e-postadress man har registrerad där (vilket inte nödvändigtvis är samma som man har registrerat i Bioracershoppen). Ibland har någon missat att man har fått leveransinformation från klubben och har man valt att betala med faktura från Klarna och fakturan har kommit så är det en indikation på att kläderna levererats. Kontakta då klubben, inte Bioracer.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub