Guld och silver till MTB Täby på Enduro SM i Östersund!

Publicerad 2022-08-29 11:34
301741624 746273880010172 4173487336393516294 n
Tommy Varg höll för favorittrycket och tog guld i klassen Master 35+. Han var i ledning efter fösta sträckan och vann med totalt 12 sekunders marginal. Liv Colling körde stabilt och tog silverpengen i Damer U21!

Fler MTB Täby cyklister fanns på startlinjen och närmast en medalj var Hugo Edlund som precis har börjat på cykelgymnasiet i Falun. Han var ynka 3 sekunder från pallen. Hugo har kört grymt bra hela säsongen och leder SweCup klart i sin klass.

Värd att nämna är också att Olle Johnson som länge har varit medlem i MTB Täby vann också SM guld i Herrar U21, nu tävlande för Specialized Concept Store CK.

Bra kört alla deltagare från klubben och speciellt stort grattis till Tommy och Liv!