Banner2018

Dags för nästa klädbeställning

Publicerad 2020-03-15 13:30
Vi närmar oss nu nästa beställningsomgång av klubbkläder. Brytdatum 1 april.

Det är snart dags för den andra beställningsomgången från Bioracer. Till skillnad från tidigare så kommer shoppen nu att vara öppen året runt och inte enbart inför varje beställning. Dock lägger Bioracer bara beställningar mot fabriken fyra gånger per år och i samband med det är shoppen stängd under ett dygn. Detta innebär alltså att man när som helst kan komma åt shoppen och göra sin beställning och lägger man ordern före brytdatumet så kommer den med på beställningen till fabriken och lägger man ordern efter brytdatumet så kommer man således med på nästkommande order.

Alla årets brytdatum samt ungefärlig leveransvecka finns kommunicerat på vår hemsida under menyn "Shop" och sedan "Info cykelkläder Bioracer". Där finns också information om kläderna, storlekar, leveransinformation mm. LÄS IGENOM DETTA NOGA.

NÄSTA BRYTDATUM ÄR 1 APRIL

Bioracershoppen är nu också uppdaterad så att det finns snygga bilder på hur kläderna ser ut med vår design.

Länk till Bioracershoppen finns här (samt på hemsidan under "Shop").

https://se.bioracer.com/se/mybioracer/?r=BfwHTsJs7T

Leveransen av kläderna sker gemensamt till klubben och man kan sedan antingen välja att hämta sin beställning själv eller få de hemskickad mot en avgift. Detta bokas i vår egen klubbshop på länken nedan och kostar ett enhetspris på 95 kr.

http://shop.mtbtaby.se/index.php/categories/other/leverans-bioracer-detail


När kläderna har levererats till klubben kommer ett meddelande skickas ut per e-post till dem som har beställt. Meddelandet skickas via MyClub vilket gör att det skickas till den e-postadress man har registrerad där (vilket inte nödvändigtvis är samma som man har registrerat i Bioracershoppen). Ibland har någon missat att man har fått leveransinformation från klubben och har man valt att betala med faktura från Klarna och fakturan har kommit så är det en indikation på att kläderna levererats. Kontakta då klubben, inte Bioracer.

Md prj20003755profbodyfitssmenpersp
Md banner
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub