Banner2018

Dags för nästa klädbeställning

Publicerad 2020-08-28 12:34
Vi närmar oss nu nästa beställningsomgång av klubbkläder från Bioracer. Sista beställningsdag är framflyttad till den 8 september..


Denna gång finns möjlighet att prova storlekar vid följande tillfällen. Prover finns av de plagg som vanligtvis beställs och går att applicera på andra plagg av samma typ så länge man håller sig inom samma serie:

* Fredag 28 augusti 12:00 - 16:00
* Måndag 31 augusti 20:00 - 21:00
* Torsdag 3 september 19:30 - 20:30
* Fredag 4 september 12:00 - 16:00

Vid samtliga gånger sker provningen i klubbens lokal på Täby Park (gamla galopphuset, parkera utanför grindarna och gå genom "tunneln" mitt på huset och sedan höger).

Viktig information om klädserierna, storlekar, leveranstider finns på vår hemsida under menyn "Shop" och sedan "Info cykelkläder Bioracer". LÄS IGENOM DETTA NOGA.

Länk till Bioracershoppen finns här (samt på hemsidan under "Shop").

https://www.bioracer.se/se/mybioracer/?r=BfwHTsJs7T

Leveransen av kläderna sker gemensamt till klubben och man kan sedan antingen välja att hämta sin beställning själv på angiven adress eller att få dem hemskickade mot en avgift. Frakt köps i vår egen klubbshop på länken nedan och kostar ett enhetspris på 95 kr.

http://shop.mtbtaby.se/index.php/categories/other/leverans-bioracer-detail

När kläderna har levererats till klubben kommer ett meddelande skickas ut per e-post till dem som har beställt. Meddelandet skickas via MyClub vilket gör att det skickas till den e-postadress man har registrerad där (vilket inte nödvändigtvis är samma som man har registrerat i Bioracershoppen). Ibland har någon missat att man har fått leveransinformation från klubben och har man valt att betala med faktura från Klarna och fakturan har kommit så är det en indikation på att kläderna levererats. Kontakta då klubben, inte Bioracer.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub