Banner2018

Med anledning av coronaviruset

Publicerad 2020-03-13 14:26
I​nformation om hur MTB Täby hanterar situationen med coronaviruset och hur du som medlem bör tänka kring våra aktiviteter.

Regeringen har beslutat att förbjuda större evenemang och sammankomster med fler än 500 deltagare. Det beslutet gäller från 12 mars. Vissa större tävlingar och t ex Cykelmässan är redan nu inställda.

MTB Täby har hela tiden valt att följa Folkhälsomyndighetens och Riksidrottsförbundets uppmaningar istället för att skapa egna regler vilket innebär att vi idag inte avråder från att träningar eller andra aktiviteter hålls då dessa samlingar ändå är förhållandevis små till antalet.

Våra gruppträningar kommer (än så länge) att fortsätta som vanligt då vi är utomhus i frisk luft och inte tränar i större grupper.


Vi vet att ni alla är mycket ansvarstagande och att vi tillsammans gör allt vi kan för att begränsa smittspridning. Om ni befunnit er i riskområden, eller varit i kontakt med smittade, så bör ni avstå från deltagande i klubbens aktiviteter under rimlig karenstid, även om ni inte uppvisar direkta sjukdomssymptom.

Uppvisar man symptom på infektion (luftvägssymtom, feber eller hosta), är det en självklarhet att man inte deltar i klubbens aktiviteter. Detta gäller så klart även i vanliga fall om man har symptom på sjukdom som inte är förenlig med fysisk aktivitet.


Vi fortsätter följa utvecklingen och rekommendationer som ges från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet.

Md banner
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub